«

»

Lis 13 2014

Pangasius v sýrovém těstíčku

pangasius-v-syrovem-testicku

Běžný obal z mouky, vajec a strouhanky nahradíme delikátním těstíčkem. I obyčejný pangasius získá šmrnc.

Množství:   4 osoby

Ingredience:

filety z pangasia 600 g
jemně nastrouhaný eidam 150 g
vejce 2 ks
mléko 100 ml
hladká mouka 150 g
solamyl 100 g
posekaná kudrnka hrst
sůl podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy:

1.)  Pangasia necháme rozmrznout a filety z obou stran osolíme.
2.)  Z mléka, vajíček, hladké mouky, solamylu, strouhaného eidamu, kudrnky umícháme hladké těstíčko, které podle potřeby dochutíme solí.
3.)  Filety máčíme z obou stran v těstíčku a na pánvi na rozpáleném oleji je usmažíme dozlatova. Po smažení je odkládáme na ubrousek, abychom se zbavily přebytečného oleje ze smažení

Podáváme s brambory nebo bramborovou kaši

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>