V těchto karbanátcích bude vedle masa vystupovat tvaroh. Nebojte se této nezvyklé kombinace. Výsledek bude stát za to. Budou to nejšťavnatější karbanátky, jaké jste kdy jedli
Množství: 4 osoby
Ingredience:
mleté maso míchané vepřové s hovězím | 500 g |
tvaroh v alobalu – kostka | 250 g |
vejce | 1 ks |
majoránka | 1 lžička |
strouhanka | podle potřeby |
sůl | podle potřeby |
olej | na smažení |
Postup přípravy:
1.) Do mísy dáme mleté maso, tvaroh, vajíčko, majoránku, sůl a strouhanku. Vše řádně propracujeme, Pokud je hmota příliš mokrá, přidáme strouhanku
2.) Tvoříme kuličky, které zploštíme do placiček. Placičky obalíme ve strouhance
3.) Karbanátky smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách
Podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší
komentářů 2
Janka
3.4.2015 na 13:06 (UTC 1) Link to this comment
Tieto fašírky sú úplne super – zaradím ich do nášho jedálnička. Chutili celej rodine. Konečne som sa dobre najedla.
zanetalori
2.4.2016 na 8:01 (UTC 1) Link to this comment
Luxusní karbanátky, už jiné dělat nebudu, partnerovi jsem je dochutila klasicky česnekem a pepřem a také si pochutnat. Perfektní. Děkujeme.