Zajímavá a ještě navíc zdravá pomazánka se vždy hodí.
Množství: 5 osob
Ingredience:
červená řepa | 1 větší |
lučina | 1 ks |
zakysaná smetana | 2 lžíce |
sůl | podle potřeby |
Postup přípravy:
1.) Řepu uvařenou ve slané vodě oloupáme a nastrouháme na jemném struhadle.
2.) Smícháme všechny ingredience, podle potřeby dochutíme solí
komentářů 2
Markéta
17.10.2014 na 17:47 (UTC 1) Link to this comment
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak dlouho se ta řepa vaří?
Děkuji za odpověď.
viera
17.10.2014 na 21:20 (UTC 1) Link to this comment
Červená řepa se vaří 40-50 minut podle velikosti bulvy. Loupe se po uvaření.
Přeji hezký večer
Viera